RiverWood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

I wish I had an angel

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Alexander von Krauf

Alexander von Krauf

Data de inscriere : 09/02/2012
Varsta : 31

I wish I had an angel Empty
MesajSubiect: I wish I had an angel   I wish I had an angel Icon_minitimeJoi Feb 09, 2012 8:59 am

Ora 15:10

Se sunase de mult, dar Alex nu avea nici cel mai mic interes sa se duca la ora de istorie. Mai ales ca o ura si pe profesoara. Intotdeauna avea ceva cu el. Bine, poate si exagerase uneori stand cu picioarele pe banca si ascultand muzica la maxim in casti dar asta nu inseamna ca trebuia sa il dea afara din clasa sau sa-l trimita la director. I se parea o prostie. Printre atatia colegi linistiti si prietenosi numai el era mai tacut si indiferent. Iar asta il faceau printre ceilalti un 'ciudat' dar lui nu-i pasa chestia asta. De mic a invatat sa fie independent si sa nu se lase calcat in picioare. Asa a si facut. Apasa pe clanta asteptandu-se sa se uite profesoara urat la el si sa tipe. Dar de unde? Era goala clasa. Sigur era clasa corecta? Ridica scurt din umeri, pasind inainte si inchizand usa dupa el. Isi lasa la un momentdat chitara si ghiozdanul din spate, plimbandu-se cu mainile prin buzunare prin clasa. Atata liniste .... Atat de bine! De-ar fii tot timpul asa ..
Sus In jos
Becca Louise

Becca Louise

Data de inscriere : 08/02/2012
Localizare : Over the rainbow<3

MesajSubiect: Re: I wish I had an angel   I wish I had an angel Icon_minitimeJoi Feb 09, 2012 9:08 am

Era ora si nu prea aveam chef de matematica.Stiam ca putea sa ma asculte si nu vroiam sa risc sa i'au o nota mica si sa imi stric media mea perfecta.Ce sa zicem,eu elevul model.Am inceput sa ma plimb pe holuri si am inceput sa ma gandesc locul unde era pozitionata clasa cea vesnica goala.Puteam sa jur,ca acel loc nu a avut niciodata un elev in ea.Ce clasa ciudata,poate era bantuita.Ahh doamne,maturizeaza'te Becca.Am chicotit incet si am inceput sa ma duc spre clasa.Era asa de liniste si se pare ca toata lumea era la ore.Copii constiinciosi care asculta de profesori.Doamne,oamenii astia nu au viata.Cat timp ma duceam spre clasa am auzit in zgomot.Nu era foarte mare dar se auzea pe corider.Se pare ca cineva asculta muzica.Hehehe.Si totusi vine de la clasa aia.Fantome?Varcolaci?Vampiri.Oo da,am citit prea multe carti cu lucruri supranaturale.Am chicotit si m'am dus pana la usa.Am pus urechea pe ea si am auziy zgomotul.Am tras aer adamc in piept si mi'am pus mana pe clanta rece.Am expirat aerul si am apasat pe ea.Cand am intrat am vazut un brunet,mi se parea cunosc oare?Da....dar nu stiu de unde e.Intru si ma uit la el.Avea castile pe urechi.Am zambint dragut iar dupa m;am dus si m'am asezat pe catedra.Nu vroiam sa il deranjez,oare ma va observa?Si totusi de ce mi se pare atat de cunoscut?Totul se va afla pe parcurs.
Sus In jos
http://darkpower.forumgratuit.ro/
Alexander von Krauf

Alexander von Krauf

MesajSubiect: Re: I wish I had an angel   I wish I had an angel Icon_minitimeJoi Feb 09, 2012 9:16 am

Se indrepta cu pasi marunti spre fereastra, dar deodata auzi un zgomot. O privi pe tanara cu coada ochiului dar nu spuse nimic. Surase subtil dar nu facu nici o miscare. Ramase acolo pe loc. Parca era impietrit. Muzica ii rasuna in urechi, dar pe el nu-l deranja chestia asta. Ofta prelung, inghitind apoi in sec.
Sus In jos
Becca Louise

Becca Louise

MesajSubiect: Re: I wish I had an angel   I wish I had an angel Icon_minitimeJoi Feb 09, 2012 9:27 am

M'am uitat la baiat si am zambit dulce .Se pare ca se duse la fereastra,dar nu mai conta asta.Il voi lasa.Am vazut ca ma priveste pe ascuns si am inceput sa chicotesc.Pe langa asta era foarte dragut cand inghitise in sec.Doamne,zici ca sunt moartea in persoana si o sa mai aiba putin si o sa moara pentru ca am venit sa ii i'au viata.Chiar asa de urat arat in dimineata asta?Ciudat,stiam ca m'am aranjat in oglinda si acum totul era incurcat in mintea mea.De ce?Nu stiu chestia asta.Am zambit dulce si am chicotit dulce.Il cunoasteam pe baiat pentru ca il mai vazusem pe la director,si pe holuri.Daca tin eu bine minte aceasta era elevul care seamana cu mine ...adica cel care a invatat biroul directorului pe derost.Amuzanta chestie.Se pare ca e de treaba si toate actiunile lui il fac sa para dragut.Ma gandeam de ce nu ma baga in seama dar nici eu nu aveam de gand sa il bag eu pe el in seama.Nu sunt eu aia mai sfanta sau ceva de genul.Asa ca daca asteapta ceva de la mine,sa nu mai incerce pentru ca nu va reusi.Vroiam sa vad cum va reactiona,vroiam sa vad cum va reactiona.Vroiam sa vad cum este el,vreau sa il cunosc.God...zici ca sunt indragostita.Ce amuzant,nu se poate asa ceva mai ales de un strain.Nu il cunoasteam si nu stiu daca il voi cunoaste.M'am dat jos de pe banca si am inceput sa ma plimb pe acolo.In clasa era foarte liniste si se auzeau decat tocurile mele.Vaii ce frumoasa este linistea.Dar totusi ma calca pe nervi ca tipul nu zice nimic.Voi mai astepta ceva sa vad ce face.Trebuie sa am rabdare si sa trag aer adanc in piept.
Sus In jos
Alexander von Krauf

Alexander von Krauf

MesajSubiect: Re: I wish I had an angel   I wish I had an angel Icon_minitimeVin Feb 10, 2012 2:51 am

- Vad ca iti place sa te plimbi, surase el mai mult spargand acea liniste din clasa. Nu prea era el vorbaret, dar nici asa nu putu sa stea. Defapt...da, putea sa stea dar de data asta era ceva mai diferit. Isi scoase usor castile din urechi, atarnandu-le de gat privind in gol inainte pe fereastra.
La un momentdat se se intoarse cu privirea spre ea fara sa mai zica nimic apoi.
Sus In jos
Becca Louise

Becca Louise

MesajSubiect: Re: I wish I had an angel   I wish I had an angel Icon_minitimeVin Feb 10, 2012 7:29 am

Continuam sa ma plimb si deodata am auzit vocea baiatului care continua sa stea la geam.M'am oprit si m'am uitat la baiat cu un zambet pe fata.Se pare ca a invatat sa vorbeasca,aww ce dragut.Am inceput sa chicotesc cand am vazut ca baiatul tot statea acolo.Ori nu vroia sa ma atinga,pentru ca se gandea ca mi'ar putea face rau ori ii era prea rusine sau ceva de genul.Am inceput sa chicotesc ca un copil mic ci m'am rezemat exact ca o profa,mai ciudata,desigur pe catedra.
-Da,imi place sa ma plimb.Daca nu ai ce face,faci si asta.Hmmm se pare ca tie iti place foarte mult sa stai tacut si sa nu le zici nimic persoanelor care vin in locul in care esti tu,spun eu incepand sa rad.
Mda....se pare ca eram chiar ironica dar ma rog,acum eram foarte relaxata si nu aveam nimic special cu tipul. Am mai vazut persoane ca el,dar eu sunt o persoana cat de cat speciala si le pot face sa fie putin mai energice si vorbarete.Imi place persoanele enegice,prietenii mei adevarati.Si fostii mei prieteni,dar nu imi voi aduce aminte de ei pentru ca ma doare foarte tare acest lucru.Dar....voi gasi eu un subiect de discutie cu acest tip.M'am dus langa el si m'am pus pe o banca chiar de langa el,mai ales ca eram in fusta si trebuia sa stau cat mai frumos posibil
-Numele meu este Becca....hmmm Becca Louise,spun eu intinzand mana spre baiat si zambind dulce
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: I wish I had an angel   I wish I had an angel Icon_minitime

Sus In jos

I wish I had an angel
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RiverWood :: >high school :: Classrooms-
Mergi direct la: