RiverWood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

My love for you is forever after.

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Park Juliette

Park Juliette

Data de inscriere : 09/02/2012

My love for you is forever after. Empty
MesajSubiect: My love for you is forever after.   My love for you is forever after. Icon_minitimeJoi Feb 09, 2012 10:30 am

"Ninge" zise cu o voce usor subtire nescotandu-si nasucul din fularul ei pufos.Intinse mana inainte privind in palma daca a putut sa prinda vreun fulg insa,nimic oricum acela s-ar fi topit.Zici ca era un mic copil nestiutor insa asa era cand nu avea ce face si cand isi aducea aminte de Junhyun si de zambetul lui parca totul se intorcea pe dos.
De ce nu era el aici cu ea?Sau mai bine zis unde era?Scoase usor telefonul din buzunarul haini privindu-l curioasa daca a primit vreun sms sau ceva.Isi musca usor buza vazand ca telefonul ei numai are baterie.Baga telefonul in buzunar sperand doar ca Junhyun sa nu se fi suparat crezand ca are telefonul inchis, ofta incet privind cerul.
Se intreba daca ar fi fost deschis teleefonul el ar fi uitat de ea sau doar avea treaba si nu putea sa dea un sms sau sa sune,insa pana la urma nu trebuia sa il sufoce si nici nu trebuia sa se ambaleze atata stia ca nu uitase de ea si ca sigur este acolo undeva poate gandinduse la ea.
Se rezema usor de un copac doar continand sa priveasca in continuare cerul.
Sus In jos
Kim Junhyun

Kim Junhyun

MesajSubiect: Re: My love for you is forever after.   My love for you is forever after. Icon_minitimeSam Feb 11, 2012 1:46 am

Îşi butonase telefonul la fiecare cinci minute în ultima oră. Trimitea mesaje în prostie, dar nu suna. Încercase o dată şi a aflat că Juliette are telefonul închis. Sub un moment de nebunie s-a hotprânt să iasă din casă. Doar într-un hanorac gri închis şi nişte blugi cenuşii, încălţat doar cu o pereche de tenişi negrii pleacă de acasă cu chitara în spate. Nu ştie unde merge. Dar merge în spernaţa că o va găsi undeva.
Paşii l-au condus la parc. Parcul... Nu îşi aduce aminte de ce a venit aici când a întâlint-o. Dar nici nu mai contează... Ninge... a gândit privind cerul.
Doi paşi mai încolo, în faţa lui, o blondă observă cu cove tare acelaşi lucru. O recunoaşte şi de la spate. Acelaşi fel de a merge, acelaşi fel de a vorbi.
" A song for my Juliette ... " şopteşte în urechea ei şi începe să zdrăngăne absurd chitara.
Sus In jos
Kim Nana Yu

Kim Nana Yu

Data de inscriere : 08/02/2012

MesajSubiect: Re: My love for you is forever after.   My love for you is forever after. Icon_minitimeLun Feb 13, 2012 6:11 am

--------

Ultima editare efectuata de catre Kim Nana Yu in Lun Feb 13, 2012 6:30 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Park Juliette

Park Juliette

MesajSubiect: Re: My love for you is forever after.   My love for you is forever after. Icon_minitimeLun Feb 13, 2012 6:29 am

Tresare usor cand aude o voce cunoscuta vorbindu-i in ureche.Surade cristalin dupa care se intoarce fericita cu fata la acea persoala luandu-l dupa gat.
Il saruta apasat impinganduse in el de aproape l-a daramat.Se desprinde usor de el zambind fericita.
-Am telefonul inchis scuze.zise calma zambind larg mai sarutandu-l odata scurt.
Il llua de mana lasandu-si usor capul pe umarul lui ascultandu-l cantand la chitara.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: My love for you is forever after.   My love for you is forever after. Icon_minitime

Sus In jos

My love for you is forever after.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Still in love

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RiverWood :: >around town :: Park-
Mergi direct la: