Ma asezasem pe un scaun in sala de asteptare, usor ametita, dar in mare parte OK. Ploaia care se izbea de geamuri ma facuse sa mai aman plecarea, cum nu imi luasem o umbrela si nu imi permiteam riscul de a raci. Ziua asta incepuse prost - de dimineata cerul fusese innorat si ne ameninta cu o ploaie serioasa. Dar ziua mea a reusit sa treaca de la proasta la ORIBILA decat in momentul in care o masina aproape trecuse peste mine. In apararea mea, eram pe trecerea de pietoni, si semaforul era verde. Si nu eram singura care traversa la acel moment. Curios e faptul ca doar eu am fot "agatata" de acea masina cu o viteza mult prea mare pentru a circula in oras. Am cazut, probabil m-am lovit la cap si am lesinat, caci in momentul in care imi revenisem in simtiri, eram deja aici.
Cum spuneam, insa, inafara unei dureri de cap si a catorva julituri si posibile vanatai, eram OK - niciun os rupt, nicio pierdere de memorie sau alte lucruri cu care oamenii se aleg prin filme dupa ce o masina da peste ei. Ma puteam considera norocoasa. In fond, avusesem si zile mai proaste.