| Can i sleep ? thanks.... | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kato Rain
| Subiect: Can i sleep ? thanks.... Mier Feb 08, 2012 12:41 pm | |
| Oh da. Dupa ce am umblat toata ziua cu bagajele dupa mine am ajuns la destinatie si sincer VREAU SA DORM. Ma cinui sa despachetez ceva dar sfarsens in pat, care culmea era proaspat schimbat si fara mormane de praf in el ceea ce ma uimea putin, cu leptopul in brate verificand E-mailurile.
From:ALex "Hei cum ai ajunf? Fi atent...a intervenit ceva..(vorbim mai multe la telefon) .Oricum idea e ca o sa stai ceva vreme pe acolo asa ca obisnuiestete cu locul."
Ok perfect acum mai sunt si inchis intr-un oras.Cum naiba am sa supravietuiesc .O sa incep sa fac parcur....poate imi trece plictiseala...sau...neee...nici chiar eu nu mi-as bate joc asa de o tipa d epe aici. Bun si cu astea gandite si puse la loc sigur in meorie cred ca am sa dorm vreo....18 ore asa ca incalzire. | |
|
| |
Lissa Blackwood
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Mier Feb 08, 2012 1:00 pm | |
| Pasii o purtara spre un anume apartament.De ce?Nici ea nu stia , dar tocmai o anutase scumpul ei de frate ca nu stiu cine a ajuns in oras si ar trebui sa il cunoasca.Isi dadu ochii peste cap , aranjandu-si fusta scurta de blugi si batu de cateva ori in usa asteptand , batand cu piciorul in podea. Era destul de sumar imbracata , dar daca murea de cald , ei bine nu avea de face.Se rezema de perete , dandu-si parul din ochi si asteptand. Era nervoasa pe fratele ei si clar avea sa il ia la bataie cand il prinde. | |
|
| |
Kato Rain
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Joi Feb 09, 2012 10:01 am | |
| Aud un mic zgomot la usa si inchid frigiderul plin de bere.Usile din sticla de la terasa/balconul meu erau deschise si un aer cald ma racurea.Taversam livingul privind nostalgic la zilele in care eram doar un pustan de 18 ani si urlam pe nemernici aia de instalatori sa nute caloriferul in partea cealalta.Deschid usa fara sa verific cine se afla in spatele ei. -Da? Te por ajuta cu ceva? | |
|
| |
Lissa Blackwood
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Joi Feb 09, 2012 10:04 am | |
| ,,Umm tu trebuie sa fii Kato nu? " intreba bruneta , privindu-l calma. Nu stia ce sa spuna sau ce sa faca , in fond o trimise Alex sa cunoasca un barbat in toata firea care era si cat usa pe deasupra , ceea ce nu o ajuta prea mult. ,, Alex a zis ca trebuie sa te cunosc , dar nu mi-a zis nimic mai mult.sunt sora lui Lissa " spuse dand usor din umeri , stand in fata lui si analizandu-l. | |
|
| |
Kato Rain
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Joi Feb 09, 2012 10:29 am | |
| -Kato..dar nu cred ca mai are rost sa o mai spun. Intri? Intreb putin stanjenit de felu in care imi arata patul urias din coltul livingului. Niciodata nu mi-au placut peretiasa ca am aranjat tot apartanentul fasra pereti si a iesit extraordinar. | |
|
| |
Lissa Blackwood
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Joi Feb 09, 2012 10:34 am | |
| ,, Daca nu deranjez " spuse dand usor din umeri , stand inca in fata lui si asteptand sa se dea la o parte. Totusi nu stia de ce o trimise fratesu la el , dar nici nu mai conta in acel moment.Sa scape de scoala , mergea oriunde , sau aproape oriunde numai sa stie ca e in regula si ca nu va avea de a face cu mafia pacii din cauza tatalui ei. | |
|
| |
Kato Rain
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Joi Feb 09, 2012 11:09 am | |
| -so intri sau ai sa stai la usa? Nici catelul meu nu sta acolo.Asa ca te rog...spun tragandu-ma din usa. -Si vrei sa bei ceva sau inainte sa intreb asta ..asteapta o clipa...trag o fuga si ma uit in frigider ambele frigidere daca mai gasesc ceva in afara de bere ... -Ok deci ce bei? Bere,suc natural? cola? ceai rece?Si nu spune nimic sau apa ca nu am. | |
|
| |
Lissa Blackwood
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Joi Feb 09, 2012 11:14 am | |
| Chicoti incet pasind in camera lui si privind-o.Era foarte mare si frumos mobilata , ii placea gusturile lui la mobila si chestii de genul. ,, Umm cola e bine " spuse intr-un final ganditoare. Cand dadu cu ochii de patul imens nu putu sa nu zambeasca.Si ei ii trebuia unul la fel de mare , doar de dragul de al avea si nimic mai mult. | |
|
| |
Kato Rain
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Sam Feb 11, 2012 11:02 am | |
| Scot o doza de cola din frigider o deschid impreuna cu berea mea si ma indrept catre canapea. - Ai grija e rece. Spun asezandu-ma pe canapea . Eram asa de somnoros si chiar vroiam sa stau in pat si sa dorm dar se pare ca bunul simt ma oprea . -Deci...cum ai dat de mine? | |
|
| |
Lissa Blackwood
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Sam Feb 11, 2012 12:16 pm | |
| Lua doza din mana lui , zambind calma. ,,Mi-a dat Alex toate detaliile , defapt doar unde te pot gasi si nu e un oras atat de mare incat sa nu gasesti o persoana " spuse dand din umeri. Lua cateva guri din lichidul dulceag si continua sa il priveasca , analizandu-l mai exact.Era frumos , al naibii de frumos , dar cat timp lucra pentru fratele ei nu facea decat sa o enerveze. | |
|
| |
Kato Rain
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Sam Feb 11, 2012 12:33 pm | |
| -deci de cat timp esti pe aici? Scuzama par putin nepoliticos dar daca ai putea sa imi arati orasul.Orientarea mea e cam proasta dupa cum cred ca ai observat.Spun scarpinanduma la ceafa zambind . Eram fara tricou doar in blugi si cu prosopul dupa gat ...fata ma intrerupse din ceea ce trebuia sa fie trezirea. -te superi daca eu fac un dus? Te poti uita la tv intre timp sau daca vrei leptopul il pooti folosi sau jocuri video choiar sub DVD. | |
|
| |
Lissa Blackwood
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Sam Feb 11, 2012 12:37 pm | |
| ,,Sunt de vreo doua saptamani pe aici " spuse dand usor din umeri. Nu stia sigur de cat timp era pe acolo , dar nu mai conta acum.Isi cobori fara sa vrea privirea spre corpul lui , observand ca era fara tricou , nici nu bagase de seama pana in acel moemnt , dar isi muta calma privirea. ,, Si nu nu ma supar , scuze ca am venit asa ...dar Alex nu intelege cand i se spune nu " murmura usor stanjenita. | |
|
| |
Kato Rain
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Sam Feb 11, 2012 1:18 pm | |
| Merg in baie arunc prosopul undeva si imi deschid cureaua de la pantaloni.Brusc imi amintesc ca nu mi-am luat berea de pe masa. Ies relaxat si ma intind dupa ea. -Deci papusa. Ma gandesc ca sti un loc in orasul asta unde putem lua masa nu? In scurt timp mi se va face foame si daca nu ai observat deja nu am nimic in casa ca sa potoleasca acel sentimen. ii spun fetei razand. | |
|
| |
Lissa Blackwood
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Sam Feb 11, 2012 1:21 pm | |
| Chicoti incet privindu-l cand iesi din baie.Clar nu va ajunge prea departe , daca continua sa il vada dezbracat. ,, Da normal ca stiu stai tu calm ca nu o sa mori de foame" spuse scotand limba jucausa la el. Ii venea sa sara pe el , doar pentru faptul cum arata , dar statea cuminte , parand atat de inocenta desi era dracu in persoana. | |
|
| |
Kato Rain
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Sam Feb 11, 2012 1:24 pm | |
| -Ok deci ...sati putin sa ma gandesc. In valiza de acolo ,cea maro, ai niste haine. Sunt trimise de la Alex prin posta rapida adica eu. Daca ai noroc sa gasesti un costum de baie piscina e poaspat curatata.Sau ...asteapta putin. Intru rapid in baie si imi schimb pantaloni . Ma intorc in camera o iau in brate si sar cu ea in piscina. "Ma va omora .Eh...trebe sa am grija de ea deci ..trebe cumva sa o fac sa ma placa." | |
|
| |
Lissa Blackwood
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Sam Feb 11, 2012 1:28 pm | |
| Se prinse de gatul sau cand o lua in barte si simti apa usor rece.Il privi urat , tricoul lipindu-se de ea si luandu-i la perfectia forma sanilor sutienul i se vedea perfect. ,, Esti nebun?" intreba privindu-l si tinandu-se inca de gatul sau. Clar o luase razna sa se arunce asa cu ea in piscina , dar nu avea ce face. | |
|
| |
Kato Rain
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Sam Feb 11, 2012 1:32 pm | |
| -In locul tau mi-as tine gura inchisa.Nu esti intro pozitie favorabila.Spun scufundand-o inca o data. apa era rece .De fapt nu era rece corpul eu era prea incalzit. O gramada de amintiri imi treceau prin minte .Ultima data cand am vazut o fata in piscina corpul ei zacea pe fund iar apa era de coloarea sangelui. Nu am mai avut cosmaruri cu ea de mult.Oare d ece mi-am amintit asta chiar acum. Spun dandu-i drumul din bratele mele. Raman vreo 30 de secunde sub apa incercand sa imi modific sentimentele de teama. | |
|
| |
Lissa Blackwood
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Sam Feb 11, 2012 1:34 pm | |
| Chicoti incet , simtind apa rece , dar nu o baga in seama.Iesi la suprafata , stand rezemata de margine si privind calma asteptand ca si Kato sa iasa din apa.Noroc ca ii adusese haine , ca de nu il injura de nu se mai vedea , in fond chiar daca trebuia sa aiba grija de ea si il trimise Alex , se simtea destul de bine in compania lui , acest lucru fiind foarte rar la ea. | |
|
| |
Kato Rain
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Sam Feb 11, 2012 1:38 pm | |
| Prima intentie era sa o trag de picior in apa dar nu stiu d ece aveam un sentiment ciudat ca si cum as fi stiut ca s-ar lovi la cap daca faceam asta. Ies la suprafata incercand sa par cat de relaxat se poate ceea ce nu era foarte grau. -Hei papusa ce faci? o intreb razand. Imi faci o favoare ? te rog ca esti mai tanara . Asa-i ca ii aduci o bere la nenea Kato? | |
|
| |
Lissa Blackwood
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Sam Feb 11, 2012 1:40 pm | |
| Scoase limba la el cand il auzi. ,, Nu vrei cam multe tigrule?Pe langa ca m-ai luat pe sus si nici nu mai lasat sa ma schimb in costumu de baie mai ai si pretentii " spuse scotand din nou limba la el. Nu se putea abtine sa nu se joace cu el asa , sa nu il provoace.Era prea incapatanata si totusi hainele ii puneau in evidenta formele mari si naturale , facand-o sa arate bine. | |
|
| |
Kato Rain
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Sam Feb 11, 2012 1:44 pm | |
| -Deci sa inteleg ca nu primsc berea aia? spun scufundandu-ma inca o data . -Ok tu ai vruto. A iesit din piscina rapid. Mi-am intins spatele de cateva ori cascand de vroi trei ori. Iau o galeata de apa rece din spatele fetei si o rasturn deasupra fetei care statea relaxtata pe marginea piscinei. -Deci primesc berea aia? | |
|
| |
Lissa Blackwood
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Sam Feb 11, 2012 1:45 pm | |
| Tresari simtind apa rece.Se ridica nervoasa , dandu-si tricoul jos lasandu-se doar in sutien si il privi urat. ,, Daca tot ai iesit din piscina , poti sa o iei si singur , dar inainte de asta hai sa vezi cat de calda sunt " spuse usor perversa. Se lipi de el , privindu-l urat fiind cu mult mai rece decat el. | |
|
| |
Kato Rain
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Sam Feb 11, 2012 1:50 pm | |
| -De ce credeam eu ca tu nu sti chestia asta.Dar ceea ce nu sti e ca eu pot face asta. Si o lua in brate din nou si sari cu ea in piscina. Apa calda din piscina parca remedia raceala fetei. Ies de sub si inot spre margine. Stateam plictisit oarecum -Mata daca tot nu imi aduci bere.Te parasesc.Merg sa fac dusul ala. Tu ai face bine sa te schimbi daca nu red ca chelnerul iti va spune politicos sa iesi din incinta restaurantului.
| |
|
| |
Lissa Blackwood
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Sam Feb 11, 2012 1:54 pm | |
| ,,Bine iti aduc berea aia da atat iti trebe sa ma parasesti " spuse scotand limba la el. Se ridica si ii dadu o palma peste cap.Merse si ii lua berea zambind calma si intorcandu-se dandu-i berea si asezandu-se pe margine stand cu picioarele in apa. Zambi dulce , lasandu-si capul pe spate. | |
|
| |
Kato Rain
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... Dum Feb 12, 2012 11:05 am | |
| Ma uit la ea si o las sa vina cu berea. -Multumesc papusa dar serios vorbind ...am nevoie de dusul ala. Si....parca tu aveai o tema de gandire., uite iti maio dau una...Vreau sa manac ceva specific chinezesc .Gaseste un loca si incearca s afaci rezervare pentru ora 7 .Multumesc esti o scpumpa. Cu acestea spuse trec pe langa ea o sarut pe frunte si imi continui drumul catre baie. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Can i sleep ? thanks.... | |
| |
|
| |
| Can i sleep ? thanks.... | |
|