RiverWood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Can i sleep ? thanks....

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Kato Rain

Kato Rain

Data de inscriere : 08/02/2012

Can i sleep  ? thanks.... - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Can i sleep ? thanks....   Can i sleep  ? thanks.... - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 13, 2012 11:46 am

-Sti cum am cheama si unde stau.asta e o avolutie sa sti.Multi prieteni de ai mei nu stiu atatea despre mine .Deci te poti considera norocoasa. Mai spune-mi eva despre tine. spun oprind la un alt semafor...si inca o batranica nu are de lucru la ora asta si o duce dracu prin oras.
Sus In jos
Lissa Blackwood

Lissa Blackwood

MesajSubiect: Re: Can i sleep ? thanks....   Can i sleep  ? thanks.... - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 13, 2012 11:59 am

-pai nu sunt multe de zis.Sunt incapatanata de felul meu , nu las dupa nimeni , foarte rar fac acest lucru si tu esti noroc ca nu am comentat.spuse calma chicotind incet privind aiurea pe geam , trecandu-si degetele peste colier.
Sus In jos
Kato Rain

Kato Rain

MesajSubiect: Re: Can i sleep ? thanks....   Can i sleep  ? thanks.... - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 13, 2012 12:03 pm

-Poti comenta pana maine.Ca eu tot ca mine fac si...credema ca sunt in stare s ate iau pe sus si s ate manevrez ca pe o marioneta doar ac mi-e cam mila de mine daca afla Alex.spun razand in timp ce parcam masina.Deci am ajuns.cu astea spuse cobor dau cheile valetului si ii deschid usa Lisei.
Sus In jos
Lissa Blackwood

Lissa Blackwood

MesajSubiect: Re: Can i sleep ? thanks....   Can i sleep  ? thanks.... - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 13, 2012 1:36 pm

,, NU sunt marioneta daca nu stiai si in fond sunt foarte incapatanata , deci pot face total opusul a ce spui tu , doar sa te enervez " spuse schitand un mic zambet.
Cobori din masina , simtind privirile valetului asupra ei , dar il lua de brat pe Kato inchizand portiera.
,, Mergem tigrule? " intreba pe un ton senzual.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Can i sleep ? thanks....   Can i sleep  ? thanks.... - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Can i sleep ? thanks....
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RiverWood :: >around town :: Apartments-
Mergi direct la: